Institutional Return
   
 

Naismith Hall Renovation

 
 

1800 Naismith Dr | Lawrence, KS

Mar Lan Construction was selected to renovate the first floor Amenity level of Naismith Hall. The entire project was completed over summer break but while the building was occupied by Summer Camp groups.

The renovation created a very open feel. The Student Lounge area had TV viewing areas, a new reception with a mail center and featured an accent wall comprised of bamboo wall panels, large format wall tile, custom Montego fireplace and polished concrete raised hearth. Additionally the renovation provided a fitness room with a view to the pool, new administrative office, computer lab, staff support rooms, and both a full size and an efficiency apartment. 

The public area was accented with ceiling systems that included wooden veneer faced ceiling panels adding to this dynamic space.