RANJBAR ORTHODONTICS

LAWRENCE, KS

Mar Lan Construction was selected to build this 5,000 SF wood frame building for an orthodontist clinic. The facility has seven treatment bays, two consult rooms, X-ray room, a sterilization area, and work areas.

 

The interior finishes at the Reception area include slate flooring, concrete countertops, stone columns, and granite and glass wall tiles. Other custom features include special wall plaster finishes. The unique exterior elements of this building are highlighted by the tapered stone columns and stone veneer laid with Moss rock. The large cupola that extends through the roof with clerestory windows on the front and back accents the tile roof.

 

 

<< BACK TO PROJECTS

RELATED PROJECTS

“Your attention to the details, your hands on approach, your creativity, your “value engineering” is always appreciated, welcome and valued. You treat each project as if it were your own building … you seem to be just as concerned about each problem as I was. Thank you and your team for a job well done and especially for all your patience and advice.”

 

-Dr. N. Daniel Ranjbar, D.D.S., P.A.